16 Σεπτεμβρίου 2019
Share

Όχι δεν πρέπει

 
Δυο άνθρωποι σε λάθος συγκυρίες, λάθος περιστάσεις και απέναντι σε ένα μεγαλοπρεπές όχι δεν πρέπει. Αυτό λοιπόν είναι το πιο δύσκολο και το πιο απαγορευτικό. Αυτό που δεν επιτρέπεται να γίνει και το ξέρεις προκαταβολικά. 
 
Γιατί δεν πρέπει να ενδώσεις σε αυτή την καταραμένη χημεία που επιβάλλει την παρουσία της και την επιδεικνύει περίτρανα.
 
Γιατί δεν πρέπει να αφήσεις το άγγιγμα να γίνει επειδή θα φέρει το χάος. Διότι αυτό θα φέρει αυταπόδεικτα το τσουρούφλισμα.
 
Γιατί δεν πρέπει να κοιτάξεις τον άλλο στα μάτια γιατί θα προδοθείς και μετά δεν θα μπορείς να σώσεις την κατάσταση.
 
Γιατί δεν πρέπει να πλησιάσεις τον άλλο επειδή είσαι σίγουρος για την συνέχεια που θα έρθει. 
 
Γιατί όλα φωνάζουν δεν πρέπει και εσύ δεν έχεις το κουράγιο ούτε να ψιθυρίσεις, πρέπει.
 
Γιατί δεν πρέπει κι εσύ προτιμάς να απομονωθείς τρέχοντας μακρυά από το θέλω. 
 
Μα όμως όσο και να προφυλαχτείς και να σφιχταγκαλιάσεις με πείσμα τα δεν πρέπει πως γίνεται να τα νιώθεις να γελάνε ειρωνικά και να φωνάζουν “Ναι, καλά”;
 
 
Χριστίνα Ρογκάκου

About Χριστινα Ρογκακου

"Καταγόμενη από την Μάνη θεωρητικά θα έπρεπε να έχω ένα δυναμικό χαρακτήρα, κάτι όμως που πάντα έρχεται σε σύγκρουση με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μου “Καρκίνου”. Αθεράπευτα ρομαντική και ονειροπόλα!! Με μια ροπή προς τα ρίσκα και φανατική ακόλουθος της τάσης για την απόκτηση του άπιαστου. Πάντα λάτρευα το να γράφω μιας και με αυτόν τον τρόπο μπορούσα να εκφράσω πάντα τις σκέψεις μου πολύ καλύτερα από το να χρησιμοποιώ τα λόγια! Ερωτευμένη με την ζωή και ανοιχτή στο ότι μπορεί αυτή να μου δώσει."

Μπορεί επίσης να σας αρέσει