10 Φεβρουαρίου 2020
Share

Ο χαρακτηρισμός που σου προσάπτω είναι η λέξη «εντυπωσιακά»

Ναι, σου προσάπτω αυτή τη λέξη, δεν είναι λάθος η έκφραση μου. Τη διάλεξα προσεκτικά για να σου αποδώσω ευθύνες. Να ακουστεί σαν να σου κάνω επίθεση. Είσαι κι εσύ από εκείνους που κυριολεκτικά εισβάλλουν στη ζωή του άλλου με θράσος και προκαλούν χαμό! Είσαι σαν ναρκωτική ουσία μέσα σε ξανά χρησιμοποιημένη σύριγγα. Φοβίζεις, μα προκαλείς έκσταση, ευφορία, οξύνεις τις αισθήσεις, εθίζεις!

Εθίζεις και προκαλείς στερητικά σύνδρομα όταν το ίδιο εντυπωσιακά, το ίδιο έντονα, με το ίδιο θράσος φεύγεις σκορπώντας τριγύρω τον πανικό. Διαταράσσεις την αντίληψη, μαστουρώνεις το μυαλό, δημιουργείς χάος. Υπήρξες σε καμία μου πραγματικότητα ή μήπως όχι; Είσαι αλήθεια ή μια παραίσθηση; Μια παραζάλη μέσα στο θολωμένο μου μυαλό;

Έτσι κι αλλιώς πάντα σε κρύβαν τα σκοτάδια… ή μήπως μόνο τα δικά μου πυκνά σκοτάδια; Όπως και να ‘χει δε θα το ψάξω άλλο, το μυαλό μου πονάει από τις σκέψεις. Μια – δυο μέρες θα κάνω υπομονή και η ανάγκη σου θα αρχίσει να σβήνει, να ξεθωριάζει. Μια δυο μέρες και μετά θα αντέχω. Και με τον καιρό, ίσως ξανά βρω τον εαυτό μου. Και που ξέρεις; Ίσως καταφέρω και να τον φτιάξω έτσι όπως με έκανες να τον ονειρευτώ… έτσι όπως δεν πρόλαβα να τον απολαύσω.

Για καλό μου θα ‘ναι θα δεις… πάντα για καλό είναι! Εγώ θα σε έχω αποδεκατίσει και εσύ, εσύ θα είναι σαν να μην εμφανίστηκες ποτέ. Θα έχεις εξαφανιστεί, με τον ίδιο χειμαρρώδη τρόπο που εμφανίστηκες. Γιατί έτσι είσαι εσύ. Εντυπωσιακό ε;

About Μαρία Χαρίτου

Από πολύ μικρή, έμαθα να υπάρχω μέσα από τις τέχνες! Τραγουδάω τις χαρές μου, χορεύω tango τις λύπες μου, εκφράζομαι μέσα από τη μουσική μου και γεννάω εικόνες με την πένα μου! Μη με ρωτήσετε ποτέ ποια από όλες αγαπώ περισσότερο γιατί δεν έχω απάντηση! Όλα τα παραπάνω, συν το ελεύθερο και αδάμαστο πνεύμα μου, φτιάχνουν εμένα! Πηγή έμπνευσής μου είναι ο άνθρωπος, μια και μου αρέσει να τον παρατηρώ μέσα από τις λεπτομέρειες! Το τελείωμα του πρώτου μου βιβλίου με τίτλο «παλεύοντας το σκοτάδι μου», είναι η απόδειξη. Τέλος, οφείλω να σας προειδοποιήσω ότι λατρεύω να δημιουργώ εικόνες και συναισθήματα στο μυαλό και την καρδιά σας!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει