Κάθε τέλος ένας θάνατος, κάθε αρχή μια Ανάσταση

Προσδοκώ Ανάσταση αξιών. Προσδοκώ Ανάσταση ψυχής. Ένας θάνατος στο ψέμα, στην αδιαφορία να έρθει. Ένα τέλος στην υπεροψία των διάφορων ανθρωπάριων που μετράνε πόσα έδωσαν και απαιτούν αντίτιμο την ψυχή μου.
 
Προσδοκώ Ανάσταση της αγάπης που τη θυσιάσατε στο βωμό του γρήγορου, απρόσωπου και βιαστικού σεξ, χωρίς συναίσθημα, αίσθημα και τρυφερότητα. Εύχομαι να καταλάβουμε πια πόσο φτηνά ξεπουλάμε τον εαυτό μας σε κάποιους που ούτε ένα βλέμμα μας δεν άξιζαν ποτέ τους. Προσεύχομαι για όλους αυτούς που υπολογίζουν τα χρήματα ως μέγιστη αξία και έθαψαν τα όνειρα τους κάτω από σπίτια και ρούχα για το θεαθήναι.
 
Προσδοκώ να βρω και θα ψάξω όσο έχω δυνάμεις το άγγιγμα ενός βλέμματος αληθινού, μιας υγρής ματιάς που δηλώνει πάθος, πόθο και ανιδιοτελή έρωτα.
 
Προσδοκώ να νιώσω ζωντανή έχοντας μια ολόκληρη περιουσία ανάμεσα σε δύο χέρια που θα με αγκαλιάσουν για αυτό που είμαι, όχι για αυτό που τους βολεύει να καταντήσω. Ονειρεύομαι μια Ανάσταση που όμοια της δεν υπάρχει. Μία Ανάσταση αξιοπρέπειας. Ανθρώπους που πέταξαν τη μάσκα και αγάπησαν αυτό που είναι.
Με τα ελαττώματα και τα ψεγάδια τους. Που τα λάθη τους έγιναν μάθημα και τώρα πιο δυνατοί συνεχίζουν τον καθημερινό αγώνας τους χαμογελώντας.
 
Προσδοκώ χαμόγελο. Προσεύχομαι για το μέγιστο αγαθό, την υγεία. Εύχομαι την ευτυχία. Παλεύω για το τώρα μου, ονειρεύομαι το αύριό μου και πιστεύω στη δύναμη της ψυχής. Κάθε τέλος ένας θάνατος. Μια καινούργια αρχή, μια Ανάσταση!
 
Ιωάννα Νικολαντωνάκη

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *