10 Ιουνίου 2020
Share

Ένας ωκεανός απόσταση

Το όνειρο μπροστά σου, μα το ταξίδι μεγάλο. Η διαδρομή μακρινή και τα εμπόδια θηρία. Το θέλω σου όμως ισχυρό, δε θα είναι τίποτα εύκολο, θα στερηθείς και θα ουρλιάξεις. Τη μοναξιά θα νιώσεις στο πετσί σου και ξένος μέσα στους ξένους θα είσαι.
 
Μάχες πρέπει να δώσεις και αγρίμι να γίνεις, διότι στο χάος που βρέθηκες δεν έχεις επιλογές, μήτε αγγέλους δίπλα σου. Θα ζήσεις με την προσμονή για το αισιόδοξο της υπόθεσης βρίσκοντας τη δύναμη μέσα σου νικητής να γυρίσεις.
 
Θα αγωνιστείς μην επιτρέποντας σε κανέναν το δρόμο να σου κλείσει και κανένα εμπόδιο απροσπέλαστο μη σου φανεί. Πορεία δύσκολη επέλεξες και απαιτητική, μα ξέρω δεν φοβάσαι. Φορτίο στις πλάτες σου πήρες βαρύ, όμως εσύ ο καπετάνιος σε ετούτη τη φουρτούνα. Και ο καπετάνιος που γνωρίζω εγώ, δεν τρομάζει από καταιγίδες.
 
Στους άνδρες έλεγες, ο φόβος λειτουργεί λυτρωτικά και τους δυναμώνει. Κάθε θάλασσα λοιπόν με την τρικυμία της και κάθε άνθρωπος με το Γολγοθά του. Στο χέρι μας η δύναμη της επιθυμίας και οι αντοχές μας. Όλα μπορούμε να τα πετύχουμε στη ζωή μας και όλα να τα αντέξουμε, νικητές να βγούμε αρκεί να το πιστέψουμε κι ας είναι η απόσταση ένας ωκεανός ολάκερος.
 
Για όλους αυτούς που άφησαν το “εδώ” και το λατρεμένο “μαζί” για ένα λαμπρό μέλλον στο “εκεί”.
 
Στέλλα Α.

About Στέλλα Α.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει