17 Ιουλίου 2020
Share

Είναι ωραία να σου λένε “σ’ αγαπάω”

Είχα καιρό το ακούσω και είχα ξεχάσει πόση ζεστασιά σου προσφέρει στην καρδιά ο ήχος του. Πόσο ακαριαία κάνει την ψυχή σου να χαμογελάσει και εκεί είναι η διαφορά. Γιατί τα χείλη σου πολλές φορές γελάνε από κεκτημένη ταχύτητα αλλά αυτή όχι. Εκείνη θέλει κάτι παραπάνω για να νιώσει ευτυχισμένη.
 
Θέλει να ακούσει το “σ’ αγαπάω”, όχι αυτό που θα βγει αναγκαστικά από το στόμα του άλλου όταν του το ζητιανέψεις, μα εκείνο που θα στο πει αβίαστα και με ειλικρίνεια. Εκείνο που δε θα στο πει ο άλλος γιατί ζητάει κάτι από σένα ή γιατί αισθάνεται τύψεις, αλλά το αυθόρμητο.
 
Αυτό που θα σε αφήσει να χαμογελάς σαν κουτός από την ανάμνηση του ακούσματός του. Το “σ’ αγαπάω” που από μόνο του φωνάζει την αλήθεια αυτού που στο λέει. Εκείνο το άδολο και γλυκό, που το αισθάνεσαι στις πράξεις του άλλου προς εσένα πριν το ξεστομίσει. 
 
Φυσικά, πολλοί θα πουν και δε θα έχουν άδικο, πως πολλές φορές οι πράξεις είναι καλύτερες από τα λόγια. 
Μα να σου πω κάτι μεταξύ μας; Αυτό το συγκεκριμένο “σ’ αγαπάω” σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το ακούσεις κι εσύ, είναι πολύτιμο.

About Χριστινα Ρογκακου

"Καταγόμενη από την Μάνη θεωρητικά θα έπρεπε να έχω ένα δυναμικό χαρακτήρα, κάτι όμως που πάντα έρχεται σε σύγκρουση με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μου “Καρκίνου”. Αθεράπευτα ρομαντική και ονειροπόλα!! Με μια ροπή προς τα ρίσκα και φανατική ακόλουθος της τάσης για την απόκτηση του άπιαστου. Πάντα λάτρευα το να γράφω μιας και με αυτόν τον τρόπο μπορούσα να εκφράσω πάντα τις σκέψεις μου πολύ καλύτερα από το να χρησιμοποιώ τα λόγια! Ερωτευμένη με την ζωή και ανοιχτή στο ότι μπορεί αυτή να μου δώσει."

Μπορεί επίσης να σας αρέσει