Οι μεγαλύτεροι εγκληματίες φιλαράκι φοράνε γραβάτες, όχι τατουάζ!

Σήμερα έρχομαι να βάλω τα κόμπλεξ σου σε τάξη, όχι γιατί αισθάνομαι ευάλωτη απέναντι τους, αλλά γιατί κάποιος έπρεπε να στα πει από την καλή και από την ανάποδη. Σου υπόσχομαι λοιπόν πως θα είμαι όσο το δυνατό πιο ευγενική απέναντί σου, διότι σε λυπάμαι.

Ω ναι, αυτό νιώθω για’ σένα και κατά βάθος, αν κάνεις μια βαθιά ενδοσκόπηση θα δεις πως το ίδιο αισθάνεσαι και εσύ για τον εαυτό σου. Γιατί η κακία και η ψευτοηθική που φοράς σηματοδοτούν έναν κακομοίρη που στη ζωή του δεν κατάφερε να κάνει αυτό που πραγματικά ήθελε. Δεν είχε τα κότσια βρε αδερφέ. Η αμορφωσιά του κατά κύριο λόγο σε κοινωνικό επίπεδο τον έκανε να προσπαθεί να μολύνει με ταμπέλες οτιδήποτε ανώτερό του μπας και φανεί αλλά δεν..

Είναι εκείνος που μη έχοντας το είναι, θεωρεί πως δεν το έχουν και οι άλλοι και μένει στο φαίνεσθαι. Να λοιπόν που φτάσαμε και σε αυτό. Θεωρεί πως τα ράσα κάνουν τον παπά και η αντίληψη του φτάνει μέχρι εκεί που δείχνει το δάχτυλό του. Πιστεύει πως ένας καλογυαλισμένος κουστουμάτος έχει άλλο prestige, αλλά ένας γιατρός με τατουάζ του έσωσε τη ζωή όταν έπαθε έμφραγμα. Αλλά ο καραγκιόζης έτσι γεννήθηκε και έτσι θα πεθάνει.

Μα φυσικά στο είπα, δε θα κάτσω να γίνω μνησίκακη και κομπλεξική γιατί εσύ δεν έχεις άλλη δουλειά από το να μετράς τα τατουάζ μου. Ούτε θα κάτσω να σου απολογηθώ για το πώς και τα γιατί τα έκανα, λόγος δε σου πέφτει και φαιά ουσία του εγκεφάλου μου δε θα σου χαλαλίσω.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο θέλω να σε βάλω στη θέση σου σήμερα δεν είναι για να σου αλλάξω γνώμη, αλλά για να σώσω αν γίνεται τους οικείους σου από’ σένα, λέγοντάς τους πως το φελλό ναι μεν έξυπνο δεν μπορείς να τον κάνεις, αλλά εσείς οι ίδιοι μέσα από τα γεγονότα και την ιστορία αυτού του πλανήτη, χρειάζεται να ξέρετε πως οι μεγαλύτεροι εγκληματίες γραβάτες φοράνε και όχι τατουάζ.

Χριστίνα Ρογκάκου

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *