Εσύ… ζωή μου!

Όλα γύρω μου μιλάνε για σένα. Τίποτα γύρω μου δεν είναι πια όπως πρώτα. Κοιμάμαι και ξυπνάω με ένα όνομα, το δικό σου. Όλα αρχίζουν από σένα και τελειώνουν σε σένα. Εσύ, αρχή και τέλος μου. Εσύ, τα πάντα ΜΟΥ.

Οι μέρες έχουν πάρει άλλη διάσταση. Θα’ θελα να μπορούσα να τις πλατύνω για να σε’ χω περισσότερο. Σε αγαπάω και όχι μόνο… Νιώθω πως μαζί σου γίνομαι ολότελα ένας άλλος άνθρωπος. Γεννιέμαι από την αρχή, χωρίς πληγές, χωρίς παρελθόν, χωρίς τραύματα.

Κοντά σου ανθίζω. Μοσχοβολά η αγάπη μας. Και’ κείνες τις ώρες που’ μαι μαζί σου θαρρώ πως δεν υπάρχει πιο ευτυχισμένη γυναίκα στη γη. Εσύ… Εσύ… Μόνο εσύ… Και μέσα από την αγάπη μου για’ σένα νιώθω να αγαπάω όλο τον κόσμο.

Κράτησέ με κοντά σου! Ζω και πεθαίνω για την αγκαλιά σου, την κρυψώνα μου, το καταφύγιο, το σπίτι μου. Αγκάλιασέ με, θέλω να νιώσω ξανά ασφάλεια, ηρεμία και γαλήνη. Στα μάτια σου βλέπω τι σημαίνει να με αγαπούν χωρίς όρους και όρια. Κλείσε με στα χέρια σου και κράτησέ με εκεί ώσπου να ξημερώσει. Ώσπου οι μέρες και οι νύχτες της ζωής μας να μας βρίσκουν μαζί.

Εσύ… ζωή μου!

Ελένη Καρβουνάρη

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *