Αυτή τη χρονιά σου εύχομαι, μια καλή χρονιά!

Αυτή τη χρονιά σου εύχομαι, μια καλή χρονιά. Να ποτίσεις την ψυχή σου με αιθέρες λαμπερούς και καθάριους. Να την γαληνέψεις. Ν’ ανθίσουν όσα φύτεψες και να γίνουν δάση αγάπης και στοργής.

Αυτή τη χρονιά σου εύχομαι να συνεχίσεις να κρατάς το επίπεδο σου ψηλά και να μην υποπέσεις σε μικρότητες και λόγια άδεια. Ξεφορτώσου τα σκουπίδια και άσε τα πασαλείμματα.

Αυτή τη χρονιά σου εύχομαι, η πραγματικότητά σου να είναι εκείνη που εσύ επιθυμείς και όχι αυτή που έφτιαξαν άλλοι για σένα. Δώσε χώρο, στα όμορφα και στα αγνά. Αφιέρωσε την ενέργειά σου εκεί που αξίζει. Μην τη ξοδεύεις στα σκουπίδια. Ξόδεψέ την εκεί που υπάρχει έδαφος για την εξέλιξή σου.

Αυτή τη χρονιά σου εύχομαι να ανακαλύψεις τις κρυμμένες αρετές σου και να τις αξιοποιήσεις. Και αυτές που ξέρεις ότι έχεις, να τις καλλιεργήσεις ακόμη περισσότερο.

Αυτή τη χρονιά σου εύχομαι να δεις τους στόχους σου, έναν – έναν να υλοποιούνται. Να μεγαλώνουν και να βλέπεις τους κόπους σου να ανταμείβονται. Για ό,τι κόπιασες να δικαιωθείς. Και για ό,τι σε αδίκησε, επίσης.

Αυτή τη χρονιά σου εύχομαι να γνωρίσεις έναν έρωτα που θα σε απογειώσει και θα είναι αληθινός. Να αγαπήσεις και να αγαπηθείς τόσο, που να μην μπορείς και εσύ ο ίδιος να το πιστέψεις.

Εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι μια βαθιά ανάσα, για όλα όσα σε ταλαιπώρησαν την προηγούμενη.

Αυτή τη χρονιά σου εύχομαι να είσαι αρτιμελής, υγιής στην ψυχή και στο σώμα. Να βρεις την ισορροπία μέσα σου και να είσαι στο κέντρο σου.

Εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι η χρονιά σου, αλλά και κάθε επόμενη χρονιά. Α! Και να σε αγαπάς και να σε φυλάς σαν θησαυρό. Καλή χρονιά!

Μαρία Τσιντίδου

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *