Χρόνια πολλά, Μεταξύ μας!

Τέσσερα χρόνια «Μεταξύ μας» λοιπόν, οπότε σήμερα το συγγραφικό μας στέκι έχει γενέθλια!
 
Ιούνιος του 2018 και εγώ ψάχνω συγγραφικό σπίτι καθώς ήθελα να αποχωρήσω από το παλιό, όταν μπροστά από την οθόνη του κινητού μου πέρασε η σελίδα του «Μεταξύ μας», στου οποίου το εξώφυλλο αναζητούσαν συντάκτες. Στέλνω μήνυμα κατευθείαν συνοδεύομενο από μερικά αγαπημένα μου άρθρα ώστε να κρίνουν αν τους κάνω, μου απαντούν σχεδόν αμέσως και να’ μαι! Από τα τέσσερα χρόνια τα τρεισήμισι είμαι μαζί τους. Μαζί με την ομάδα μου, μαζί με τους «συνταξιδιώτες» μου στο μαγικό κόσμο των λέξεων. Εξαιρετικές πένες όλοι τους και ακέραιοι χαρακτήρες, εκτός ότι συνυπάρχουμε εδώ, συνυπάρχουμε και στην παρέα. Γιατί πέρα από τα χιλιάδες άρθρα και την κοινή συγγραφική πορεία, έχουμε μοιραστεί και ένα σωρό συναισθήματα, εξόδους, φαγοπότια, γέλια, συζητήσεις.
 
Υπάρχουν περίοδοι που χανόμαστε. Που απομακρυνόμαστε. Που άλλα πράγματα μας απορροφούν και είναι λογικό. Το σίγουρο είναι ότι σμίγουν οι πένες μας στην αρχική του «Μεταξύ μας» και οι αγκαλιές μας στις συναντήσεις, έστω κι αν αυτές αργούν να πραγματοποιηθούν.
 
Είμαστε οι «Μεταξύ μας». Ονειροπόλοι ταξιδευτές – γραφιάδες που επιμένουν να πορεύονται παρέα, κόντρα στους δύσκολους καιρούς με μέσο τις πένες τους.
 
Να μας διαβάζετε! Μεταξύ μας… θα σας παίρνουμε μαζί μας στα ταξίδια μας!
 
Χρόνια πολλά αγαπημένο στέκι! Τόσα κι άλλα τόσα και πιο πολλά χρόνια να σε κρατάμε ζωντανό, χτίζοντάς σε όλο και πιο δυνατό, με τις λέξεις μας!
 
Εύα Κοτσίκου

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *