Γαλήνη, αγάπη, όνειρα, ζωή!

 

Στους περισσότερους από εμάς συμβαίνει τακτικά το μυαλό μας να ζαλίζεται. Ζαλίζεται από τις πολλές σκέψεις που στριφογυρίζουν σαν σβούρες και από την φασαρία που αυτές δημιουργούν. «Θα τα καταφέρω;» «Θα πετύχω τους στόχους μου;» «Έχω αγωνία για το τάδε αποτέλεσμα.» και πάει λέγοντας…Μοιάζει το μυαλό τότε με κήπο γεμάτο ζιζάνια και γαϊδουράγκαθα που πνίγουν όποιο όμορφο λουλούδι πάει να γεννηθεί. Αυτές τις ζοφερές στιγμές χρειάζεται να πεις ένα μεγάλο «σταματήστε» στις σκέψεις σου. Άδειασε το μυαλό και σπείρε μέσα του την γαλήνη. Μόλις το μυαλό γαληνέψει θα ηρεμήσει η ψυχή και τότε είναι που η καρδιά θα γεμίσει αγάπη. Η αγάπη αυτή θα ταξιδέψει μέχρι τον νου. Άφησε το μυαλό σου να γεμίσει με εικόνες αγάπης. Φούλαρέ το με αυτή και η γαλήνη θα ευδοκιμήσει. Η ψυχή θα γεμίσει με φως! Θα λάμψει σαν το πιο όμορφο αστέρι κι εσύ θα ζεις με προοπτική. Με μια προοπτική που ξεπερνά την κάθε προσδοκία γιατί θα έχεις πια ακλόνητη δύναμη.

Ονειρέψου! Τα όνειρα είναι για όλους τους ανθρώπους και για όλες τις ηλικίες. Επίσης, τα όνειρα δεν πρέπει να τα ξεχνάμε γιατί μας ξεχνούν κι αυτά και τότε αλίμονό μας. Αλίμονο στην ψυχούλα μας.

Ζήσε! Απόκτησε νέες εμπειρίες. Γέλα! Χόρεψε! Θύμωσε! Μα πάνω από όλα κράτα μέσα σου τη γαλήνη και την αγάπη ζωντανές και κυρίαρχες στη ζωή σου.

 

Ζωή Δελιακίδου

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *