Πτώσεων αντιθέσεις

Ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο η μεταβολή της διάθεσής σου, να κυμαίνεται ανάλογα με τις εσωτερικές συγκρούσεις που τις παρακινούν σκοτεινές και απειλητικές δυνάμεις συναισθημάτων.

Η δική μου όμως συμπεριφορά, παραμένει – σταθερά και αμετάβλητα – αδιάφορη, ακόμη και σε πρόσκαιρες βελτιώσεις που υπόσχονται ηλιόλουστη αρμονία και ανέφελες στιγμές ξάστερης συνύπαρξης.

Χαρακτήρας ακέραιος και με υψηλό φρόνημα, αντιστέκεται σθεναρά στις δικές σου απειλητικές κατα- πτώσεις, που είναι γεμάτες αμφιλεγόμενες μετα- πτώσεις, ικανές να κλονίσουν ακόμη και το πιο μεγάλο βουνό, με φόβο να δημιουργηθεί πανικός στην ευρύτερη περιοχή της ψυχραιμίας και να καταστήσει αβέβαιη τη συνέχιση της αμετακίνητης πορείας της βελτιωμένης εξέλιξης των καινούργιων καταστάσεων.

Οι επι- πτώσεις όμως, ήδη διαφαίνονται ξεκάθαρα κι ας αρνείσαι πεισματικά να το συνειδητοποιήσεις. Ήδη εξετάζονται σοβαρά οι αξιόλογες περι- πτώσεις εναλλακτικής ξεχωριστής προσέγγισης για να επιτευχθεί ο πολυπόθητος από καιρό εκτοπισμός σου και στη ρεαλιστική της – πλέον- διάσταση.

Τώρα πια το ξέρεις.

Έχουν αντιθέσεις οι πτώσεις και σε οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο γκρεμό σου.

Ζωή Παπατζίκου

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *