Πονάνε όλα αυτά μέσα σου

Πονάνε πολύ όλα αυτά που κρύβεις μέσα σου. Αυτά που δεν είχες το θάρρος να πεις κατάμουτρα. Αυτά που δείλιασες να υποστηρίξεις. Αυτά που σε ματώνουν και τα κρύβεις. Αυτά που ταράξαν συνθέμελα τις ισορροπίες σου. Αυτά που έκρυψες για να μην καταλάβουν οι άλλοι τις αδυναμίες σου. Αυτά που ντρέπεσαι να ξεστομίσεις μήπως σε λυπηθούν ή σε χλευάσουν. Αυτά που αγάπησες και όλα εκείνα που πόνεσες για να τα κρατήσεις.

Ποιος να φορέσει το δέρμα σου για να σε καταλάβει; Από το δικό σου πετσί πέρασαν όλα. Μόνο κριτική και θεωρία είναι όλοι εκείνοι που μετρούν τα λόγια και τις πράξεις σου. Εσένα για να καταλάβεις τώρα σε κάνουν να αισθάνεσαι ενοχές επειδή σε έχουν βρει μπόσικο και θέλουν παιχνίδι μαζί σου. Μην τσιμπήσεις για κανένα λόγο. Κράτα γερά και δείξε ό,τι μπορείς τα πάντα. Δείξε το μπόι σου αυτό που ξεκινάει από το κεφάλι σου και πάνω. Μην κολλάς πουθενά.

Η “ζωή”, αχ την άτιμη, γυναίκα βλέπεις, θελκτική και αμείλικτη. Κρατάει στα χέρια της ένα όνομα. Το δικό σου είναι. Φόρεσέ το και μην κοιτάξεις να διορθώσεις τίποτα. Έτσι είσαι και σε όποιον αρέσει. Ένα μόνο μην ξεχάσεις, ένα πράγμα. ΖΗΣΕ.

Ιωάννα Δαμηλάτη

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *